Fjernere himmelstrøk for Nathan Drake

Naughty Dog har avslørt noen saftige detaljer om kommende Uncharted 2: Among Thieves.

Uncharted 2: Among Thieves er kanskje årets største tittel til Playstation 3. Oppfølgeren til det kritikerroste Uncharted: Drake's Fortune fra 2007 vil atter igjen la oss tre inn i skoene til eventyreren Nathan Drake.

Etter mange måneder med stillhet letter endelig utvikler Naughty Dog forsiktig på sløret. Det er via Playstations offisielle blog et intervju med spillets visedirektør, Evan Wells, og leder for kreativ utvikling, Amy Henning, det nå har dukket opp noen håndfaste detaljer.

Utviklerne forteller at de fortsatt ikke har fastsatt noen offisiell slippdato, men sikter seg inn mot høsten. Før de videre utdyper at de vil komme med en konkret dato innen svært kort tid.

Hva flerspilleren angår får vi endelig bekreftet det rykter har spekulert i lenge, det vil kun komme en nettbasert-flerspiller. Ergo ingen split screen-modus denne gang heller. Utviklerne forklarer dette med at en eventuell split screen-modus ville gå på bekostingen av det visuelle, noe de med tanke på hvor flott spillet ser ut forståelig nok ikke ønsker. Videre forteller utviklerne at de også har planer om nok en flerspiller-demo, før de videre utdyper at denne trolig vil bli tilgjengelig for alle i motsetning til den forrige demoen, som hovedsaklig kun var tilgjengelig til de som forhåndsbestilte Playstation 3-spillet Infamous.

Utviklerne fortsetter med å fortelle litt om eventyret med selve Nathan. Det første spillet ble generelt svært godt mottatt verden over, men fikk dog noe kritikk for å være en anelse kort. Det vil ifølge utviklerne ikke være tilfellet denne gangen, og utdyper med at de har 90 minutter med kun film (cutscenes). I tillegg påpeker de også spillets samarbeidsmodus og flerspillerdel.

Sist, men ikke minst, forteller de også litt om hvor eventyret vil foregå. Nathan vil i denne omgang besøke enda mer eksotiske plasser enn forrige runde, alt fra urbant bylandskap, gamle templer, jungler til snødekte og iskalde landskap. Mer spesifikt vil Nathan besøke både Tyrkia, Borneo, Nepal, Tibet og Himalaya.

Det hersker liten tvil om at Nathan Drakes neste eventyr blir et av de store, og med tanke på hvor godt det forrige spillet var, tør vi håpe på at også oppfølgeren vil levere varene.

(Kilde: blog.us.playstation.com)

Siste fra forsiden