FlatOut 2 til Xbox 360

I en finansrapport røper Empire planer om å gi ut FlatOut 2 til Xbox 360.

Halvannet år etter utgivelsen av originale FlatOut er det Destruction Derby-inspirerte bilspillet fremdeles blant de få med "rag-doll"-fysikk på føreren. I deler av spillet var hele poenget å slenge føreren så langt avgårde som mulig etter et krasj, mens i andre moduser var det om å gjøre å komme først i mål. Og du fikk ekstra turbo ved å kjøre farlig. Skademodellen i FlatOut er fortsatt blant de mest detaljerte på markedet.

Skjermbilde fra FlatOut 2 på PC.

I dag slippes oppfølgeren for PC, Xbox og PlayStation 2, og nå har også Empire bekreftet at en Xbox 360-versjon kommer i salg senere i år. Foreløpig er dette alt Empire ønsker å si, men vi forventer skjermbilder og informasjon om hva som eventuelt er nytt med 360-versjonen i løpet av tiden som kommer.

Oppfølgeren bygger på en oppgradert spillmotor som gjør krasjene enda mer spektakulære, og videreutviklet fysikk som sikrer mer realistiske ødeleggelser. Denne gangen loves vi over 5000 forskjellige og fullstendig ødeleggbare objekter. Som før får vi nitro-bonus for å krasje i ting, og det å ødelegge motstanderbiler belønnes enda mer i toeren.

Selvfølgelig kan vi også se frem til nye baner og miljøer, samt nye biler. Denne gangen blir det mulig for spilleren å eie flere biler samtidig, og han kan veksle mellom disse etter som det føles hensiktsmessig. I tillegg er "rag doll"-lekene fra originalen tilbake, og vi får dessuten forbedrede mulighet til å spille flerspiller over nettet.

En anmeldelse av FlatOut 2 for PC og PlayStation 2 kan ventes her på Gamer.no om kort tid.

Siste fra forsiden