Flere EA-spill klare på nyåret

Datoene er spikret for Dantes Inferno og Battlefield: Bad Company 2.

Allerede før spillrushet frem mot julesalget har startet, har nå så mange spill fått slippdato i begynnelsen av 2010 at vi trolig vil oppleve et spillskred som vil vare fra oktober og frem mot sommeren. De siste spillene som føyer seg inn i rekken er Dante's Inferno og Battlefield: Bad Company 2.

Visceral Games' storslåtte Dante's Inferno er først ut og treffer butikkhyllene her i Europa 12. Februar.

Dante, som for anledningen har blitt en veteran fra korstogene, må hakke og "slashe" seg gjennom helvetes ni sirkler for å frigjøre sjelen til hans elskede Beatrice. I kjent God of War-stil blir det episke kamper mot enorme fiender, men det spørs om dette spillet blir betraktet som en like genial sosial kommentar som den originale gudommelige komedie. Visceral Games er gjengen bak Dead Space som falt veldig godt i smak blant kritikerne.

Svenske DICE lover heftig flerspillerkamp i Battlefield: Bad Company 2. Skytespillet ankommer Europa 5. mars, og er tilgjengelig både på PC, Xbox 360 og Playstation 3. Med store muligheter for å spesialisere de ulike lagmedlemmene, og ødeleggbare omgivelser, bør spillet by på mye taktikkeri. I tillegg til flerspillermodusen har spillet også en enspillerkampanje og en rekke ulike kjøretøy.

Vær med andre ord forberedt på å kjempe deg ned til helvetes indre sirkel, for så å innta slagmarken i februar og mars.

(Kilder: pressemeldinger.)

Siste fra forsiden