Flere zombier til Xbox 360

Det kooperative actionspillet Left 4 Dead er på vei til Xbox 360.

I et intervju med Gamesindustry.biz har sjefen for Turtle Rock Studios, Michael Booth, fortalt at spillet kommer til Xbox 360 i tillegg til PC. Den største grunnen til at studioet har valgt å utvikle spillet for Xbox 360 skal være at de er svært fornøyd med konsollens onlinesystem, og de mener systemet gjør det mulig å levere den samme onlineopplevelsen som på PC.

Left 4 Dead er et kooperativt, flerspillerbasert actionspill. Her må spillerne hjelpe en gruppe på fire mennesker gjennom en serie miljøer fulle av zombier (det vil si, folk som er smittet av en mutert form for rabies). Hver av de overlevende har sine egne unike egenskaper, og for å unngå å bli overmannet av de infiserte hordene må de samarbeide.

Turtle Rock Studios skryter kraftig av spillets kunstige intelligens, som sørger for at gruppen kan samarbeide på en dynamisk måte selv om det er færre enn fire menneskelige spillere. Dessuten har utviklerne lagt inn et system som intelligent sørger for at spillerne utfordres, ved å dynamisk legge inn nye fiender slik at de får størst mulig effekt på opplevelsen.

PC-versjonen er planlagt lansert i år, men det er ikke klart når Xbox 360-versjonen skal dukke opp. Mer informasjon om spillet kan du finne på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden