Flerspiller i nytt eventyr?

Ryktene svirrer rundt Uncharted 2.

Naughty Dogs eventyrspill Uncharted: Drake’s Fortune var en gledelig overraskelse for mange. Som Nathan Drake fikk man oppleve et storslått skatteeventyr som Indiana Jones selv ikke ville kimset av. Grafikken var utrolig polert og vakker, historien spennende og spillet ble satt pris på av de fleste.

Sett i lys av spillets suksess var en oppfølger til spillet garantert. Uncharted 2: Among Thieves adresserer ifølge Naughty Dog spillets eneste store mangel, og lover at spillet skal få mer variasjon enn sin forgjenger. Dette innebærer blant annet snikesekvenser og enda mer variert akrobatikk, visstnok i samme gate som Assassin’s Creed.

I det siste har rykteflommen virkelig fått fart på seg. Tidligere i dag rapporterte CvG at Sony, avdeling Portugal, hadde satt listet opp en lanseringsdato for Uncharted 2 på spillets offisielle nettside. Ifølge denne glippen, som kjapt ble rettet opp igjen, skal spillet lanseres i september.

Men ikke nok med det. I disse dager holder Sony en pressekonferanse i USA. De som er heldige nok til å være på konferansen har blitt tvunget til stillhet, i hvertfall foreløpig. Men en vågal journalist har allerede bekreftet det alle Uncharted-fans har drømt om: flerspiller! Journalisten, som ønsker å forbli anonym, har uttalt til populære Screwattack at Uncharted 2 vil ha både samarbeidsmodus og vanlig flerspiller. Flere detaljer er ikke kjent enda, men trenger vi egentlig å vite mer?

Ja, det gjør vi. Men det er ikke noe annet å gjøre enn å vente i spenning.

(Kilde: CvG)

Siste fra forsiden