Flipperspill til Xbox Live Arcade

Med kunngjøringen av Pinball FX virkeliggjøres en drøm for mange flipperspillfrelste Xbox 360-eiere.

Zen Studios har nå kunngjort Pinball FX, et flipperspill med tre ulike brett, svært avansert ballfysikk og et høyt detaljnivå. Spillet kombinerer den autentiske flipperspillopplevelsen med helt nye elementer, som visstnok ikke finnes i noen andre flipperspill.

Flipperspill på Xbox 360

De tre brettene er designet slik at de er rimelig enkle i starten, men etter hvert som spilleren blir bedre vil han åpne opp nye utfordringer. Brettene er selvsagt i 3D, og Zen lover mange timers gameplay.

I utgangspunktet spiller du ved hjelp av den vanlige Xbox 360-kontrolleren, men om du har et Live Vision Camera koblet opp, kan du bruke dette til å kontrollere spillet. Da vil spillet registrere armbevegelsene dine, og ved å bevege armene vil du bevege flipperne (noe som sikkert ser kjempesmart ut for eventuelle tilskuere).

Ellers loves vi mer avansert fysikk enn vi tidligere har sett i sjangeren, stor realisme, flerspiller over Xbox Live, samt mulighet for å laste ned nye brett fra Xbox Live Marketplace. Zen Studios, som også jobber med Flipper Critters for DS, forteller ikke når de vil lansere Pinball FX.

Siste fra forsiden