FM2006 trenger harddisk

Xbox 360-versjonen av Football Manager 2006 blir det første spillet til konsollen som ikke fungerer uten harddisk.

Sega har akkurat sendt ut et nytt bilde av innpakningen til Football Manager 2006 for Xbox 360. Dette er helt identisk med det forrige bildet, bortsett fra en liten detalj. Nede i venstre hjørne er det et merke hvor det står "Hard Disk Drive Required". Det betyr med andre ord at for å få spille Football Manager 2006 på Xbox 360, må du ha kjøpt den dyreste versjonen av konsollen eller investert i harddisk utenom.

Dette er så vidt vi kjenner til første gang det bekreftes at et kommende Xbox 360-spill er avhengig av harddisk for å fungere, og det vil utvilsomt gi ny energi til kritikerne som mener alle modellene av konsollen burde ha blitt lansert med harddisk installert i utgangspunktet. Tidligere har det blitt klart at The Elder Scrolls IV: Oblivion vil være merkbart bedre på en konsoll med harddisk, men at det fortsatt vil fungere uten.

Football Manager 2006 bygger som vanlig videre på det fundamentet Sports Interactive har skapt over en årrekke med fotballmanagerspill. Selvfølgelig får vi også noen nyheter, og disse inkluderer muligheten til å forhandle med styret i fotballklubben din. Du kan forhandle om ting som forbedret kontrakt for deg selv, høyere spillerlønninger, mer penger til å kjøpe spillere med, og forbedringer på stadiumanlegget.

Spillet gir deg også mulighet til å samtale med spillergruppen eller enkeltspillere i pausen av en fotballkamp. Her kan du, ved hjelp av den taktiske oversikten, fortelle hva du synes om spillernes prestasjoner i første omgang. Forhåpentligvis vil beskjedene dine føre til forbedret prestasjon i andre omgang, men også her må du være varsom og unngå å si ting som får spillernes moral til å kollapse.

Xbox 360-versjonen av Football Manager 2006 skal etter planen lanseres til våren, sammen med PSP-versjonen. PC-versjonen er, som de fleste sikkert har fått med seg, allerede ute (og ja, den trenger harddisk den også).

Siste fra forsiden