Snart mer Neverwinter Nights 2

Forbannelser og eventyr

Den nye kampanjen Mysteries of Westgate har fått slippdato.

I 2007 annonsert Atari et nytt tillegg til PC-rollespillet Neverwinter Nights 2. Dette tillegget var en kampanje med tittelen Mysteries of Westgate, og skulle egentlig slippes i løpet av høsten samme året.

Mysteries of Westgate ble kraftig forsinket, for først nå er Atari kunngjort en endelig slippdato. 29. april slippes det over hele verden, men foreløpig kun som nedlasting. Prisen blir 9,99 euro (ca. 90 kroner), og spillet kan kjøpes gjennom Ataris egen nettbutikk.

I Mysteries of Westgate får rollefiguren din klørne i en mektig, magisk maske, men dessverre viser det seg at maken også har en kraftig forbannelse over seg. Etter å ha rådført deg med en vismann drar du av sted til bandittbyen Westgate for å finne maskens skapere. Vel framme blir du innblandet i en rekke intriger og konflikter du må hanskes med for å bli kvitt forbannelsen og komme deg helskinnet ut av byen.

Kampanjen skal være svært åpen og gi deg muligheten til å alliere deg med eller motvirke en rekke organisasjoner som holder til i Westgate. Det loves også massevis av sideoppdrag, tre nye gruppemedlem og en drøss med nye monstre å nedkjempe. Totalt skal Mysteries of Westgate by på rundt femten timers spilletid.

Mysteries of Westgate er utviklet av Ossian Studios, som tidligere har laget gratiseventyret Darkness over Daggerford til det første Neverwinter Nights.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden