Førjulskos med Dead Space 2

Det kommende skrekkspillet får en demo i løpet av adventstiden.

Dead Space var kanskje den største positive overraskelsen av dem alle i 2008, i hvert fall hva spill angår. Det særs atmosfæriske skrekkspillet blandet en velbalansert hyllest til de mest ikoniske skrekkfilmene og -spillene der ute med en fantastisk produksjon, noe som overbeviste vår anmelder om at en åtter var mer enn fortjent.

Dead Space 2 ser ut til å bli ordentlig skummelt.

Siden den gang har vi fått anledning til å se på den lovende oppfølgeren, og det levner ingen tvil om vi har noe godt i vente. Det skal likevel bli et helt nytt år før Dead Space 2 kommer ut, så EA har valgt å døyve kløyen med en demo.

Prøveversjonen av spillet kommer ut 21. desember, noe som betyr at om du er riktig flittig så rekker du å ødelegge julestemninga med ordentlig grøss og gru lenge før ribba står på bordet.

I Dead Space 2 styrer vi igjen ingeniøren Isaac Clarke, i en fortsettelse av historien fra forrige spill. Denne gangen går turen til romstasjonen The Sprawl, hvor man skal ta opp kampen med The Church of Unitology og sparke store mengder Necromorph-rumpe. Og i motsetning til i Dead Space, hvor man var den jaktede, inntar man denne gangen rollen som hevntørst jeger.

Dead Space 2 kommer ut 25. januar til PC, Xbox 360 og PlayStation 3.

Lurer du på hva annet vi har i vente i tiden som kommer? Ta en titt i vår Spillkalender!

Siste fra forsiden