Blogg

Første personlige innlegg

Dette er en historisk artikkel, ettersom det er den aller første artikkelen som er publisert som et personlig innlegg på Gamer.no. Vi har lenge hatt lyst til å la skribentene våre kunne skrive egne artikler som ikke nødvendigvis er en del av de vanlige artiklene på Gamer.no, og endelig har vi fått satt av litt tid til å gjøre jobben som var nødvendig for å få det på plass.

Lavere terskel, høyere personlighet

Hele poenget med å ha personlige artikler i tillegg til de vanlige artiklene våre er at det skal være en lavere artikkel for innhold som man poster på sin egen, personlige side. Alle artiklene som ikke nødvendigvis er så brede at de passer som innhold på hovednettstedet vårt vil falle inn under dette segmentet, artikler som ellers ville ha blitt plassert som bastarder på bakgrunnsbloggen vår. Den skal ikke være et sted for "vanlige" artikler, så dermed - personlige artikler!

Vi er foreløpig ikke helt i mål med hvordan vi ønsker å gjennomføre dette og hvordan vi ser for oss at ting vil bli i praksis framover, men den beste måten å komme dit vi skal er ved å bare sette i gang og utforske form og muligheter. De beste artiklene drar vi fram som vanlige saker i forsideflyten vår - så vi skal passe på å sende deg i denne retningen når det er noe uviktig som skjer. Det betyr også at det er veldig mye vi vil gjennomføre her som vi enkelt og greit ikke har hatt tid til ennå, så det kommer helt sikkert til å skje endringer med ujevne mellomrom framover. Forhåpentligvis til det bedre.

Siste fra forsiden