Microsoft avkrefter Natal-rykter

Forteller de sannheten?

Britiske representanter hevder historiene fra forrige uke er oppspinn.

For en uke siden startet noen rykter om lanseringen av Project Natal, Microsofts nye kontrollsystem hvor et kamera overfører bevegelsene dine til spill. Den britiske bransjesiden MCV meldte at kilder hadde fortalt dem om både slippmåned, pris og andre detaljer.

Ifølge kildene skulle Natal slippes en gang i løpet av november 2010. Fem millioner eksemplarer av systemet skulle være klare til lanseringen, og hele 14 spill med Natal-støtte er planlagt for slippdagen. Prisen ligger visstnok et sted mellom 300 og 500 kroner.

I går lanserte Microsoft en høstoppdatering til Xbox 360, og på lanseringstilstelningen i London fikk representanter for selskapet direkte spørsmål om ryktene, ifølge Eurogamer. Neil Thompson fra den britiske avdelingen av selskapet hevdet at forrige ukes historier ikke stemmer:

– Nei, de var ikke riktige, det var rykter. Jeg har ikke noe mer å si om den saken.

Han fortalte videre at Microsoft ikke har kommet til noen endelig avgjørelse om prisen.

Nå har det hendt tidligere at spillselskaper ikke forteller hele sannheten når de avkrefter rykter. Det gjenstår å se hvor mye av forrige ukes historie som stemmer når Microsoft endelig offentliggjør Natals slippdato.

Siste fra forsiden