Fortnite krever ikke Nintendo Switch Online-abonnement

Skytespillet vil fortsatt være gratis å spille når Nintendo lanserer sin betaltjeneste.

Epic Games

Denne uken ruller NIntendo ut sin mye omtalte betaltjeneste for Nintendo Switch. Fra og med 18. september må spillere betale for å spille titler som Splatoon 2, Mario Kart 8 Deluxe og Super Smash Bros. Ultimate med andre på nettet, men noen spill vil fortsatt være gratis.

Super Smash Bros. Ultimate er blant spillene man trenger abonnement for å spille på nettet.
Nintendo

På sine nettsider forteller Nintendo at Fortnite er blant spillene som ikke krever Nintendo Switch Online-abonnement. Dermed kan spillere fortsette å laste ned og spille flerspillerskyteren helt gratis på hybridkonsollen – noe som hjelper fans med å komme til, samtidig som Epic holder så mange kanaler vidåpne som overdhodet mulig for spillet.

Betaltjeneste med ulike fordeler

Ved siden av å tilby nettspilling gir Nintendo Switch Online diverse fordeler til spillere som velger å abonnere. For eksempel får abonnenter tilgang på skylagring, slik at de kan beholde filene sine dersom konsollen på et eller annet vis går tapt. Denne tjenesten er imidlertid ikke tilgjengelig for alle Switch-spill.

I tillegg følger et knippe eldre NES-spill med på kjøpet, som abonnenter fritt kan benytte seg av på Switch-en sin. I den forbindelse vil Nintendo også lansere en ny variant av de klassiske håndkontrollerne til NES. Enn så lenge er det kun abonnenter som får lov til å kjøpe disse.

Hva Nintendo Switch Online skal koste her i Norge er enda ikke kjent. Den britiske Nintendo-avdelingen opererer imidlertid med priser på 3,99 euro, 7,99 euro og 19,99 euro, for henholdsvis én måned, tre måneder og tolv måneders abonnement. Et familieabonnement, med tilgang for opptil åtte kontoer blir også tilgjengelig, for 34,99 euro i året.

Snart kan du spille en rekke FInal Fantasy-spill på Switch.
Nintendo avduket flere kommende titler under sin nyeste Direct-sending »

Siste fra forsiden