Fortsatt litt usikker på Sackboy?

Fortsatt litt usikker på Sackboy?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

At Littlebigplanet var blant fjorårets beste spill hersker det liten tvil om, ihvertfall om man skal ta utgangspunkt i antall priser spillet rasket med seg. Inkludert tungvekterprisen "Game of the Year" fra flere hold.

Til tross finnes det stadig de blant oss som enda ikke har fått prøve vidunderet, det er noe Sony endelig ønsker å gjøre noe med. Det er Mark Valledor fra Sony USA som nå har bekreftet at spillet endelig vil komme som en demo på Playstation Store, allerede 10. september. Demoen vil inneholde flere brett og minispill, samt muligheten for å spille sammen med opptil tre venner. I tillegg vil også muligheten for å pynte på Sackboy være til stede.

"Tilfeldigvis" vil også Game of the Year-utgaven av Little Big Planet slippes denne uka. GotY-utgaven vil naturligvis bestå av det samme spillet, men får også en del ekstra godbiter som ekstra brett og lignende.

(Kilde: psu.com)

LittleBigPlanet

PS3
Slippdato: 7. november 2008
Sjanger: Gåteløsning
Utvikler: Media Molecule
Utgiver: Scee

Kommentarer (9)

Forsiden akkurat nå

Til toppen