Podkast

Rad Crew – Sesong 10, episode 11

Forza Motorsport 6 står på planen for Rad Crew denne uken

De gir deg også sin liste over spilltitler med ikke helt uskyldige insinuasjoner.

Microsoft, Rad Crew

I de årene Forza Motorsport har eksistert har det bare kommet ut to Gran Turismo-spill. Nå er det sjette Forza-spillet her og vi har spilt det. Men hvor ble det av Jeremy Clarkson, mon tro?

Dårlig ver er noe av det du kan glede deg til i Forza Motorsport 6.

Før vi diskuterer bilspillet, Metal Gear Solid V, Mad Max og det nyeste Dragon Age innholdet, Trespasser, blir det derimot tid til en topp 5-liste over spilltitler som skaperne muligens har prøvd å snike forbi noen ikke helt uskyldige vitser inni. Det er altså Topp 5 insinuasjoner i spilltitler, og én spesifikk spillserie utmerker seg ekstra her.

Til slutt hørte vi fra lytterne i Ukens Spørsmål der vi spurte dem om de foretrekker å lage brett, eller spille brett andre har laget, for eksempel i Little Big Planet eller nye Super Mario Maker.


Rad Crew - sesong 10, episode 11

Her er ukens meny:

  • (02:34 - 13:09) Topp 5 insinuasjoner i spilltitler
  • (13:09 - 23:21) Nyheter
  • (23:21 - 1:52:00) Forza Motorsport 6, Mad Max og Dragon Age Inqusition: Trespasser
  • (1:52:00 - slutt) Liker lytterne å lage egne nivåer i Super Mario Maker og Little Big Planet?

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 10. september
Rad Crew, 3. september

Rad Crew, 27. august

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden