Podkast

Rad Crew – Sesong 10, episode 9

De merkeligste øyeblikkene i Metal Gear-sagaen

Rad Crew mimrer om Kojimas rareste påfunn.

Konami, Rad Crew

Åtte ungdommer drar på hyttetur, men noe venter på dem der ute i skogen. Men ikke vær redd, det er bare den nyeste episoden av Rad Crew, der vi blant annet snakker om høstens store overraskelse – Until Dawn. Det PlayStation 4-eksklusive grøsserspillet har tatt Internett med storm, og vi har spilt det alle sammen.

Until Dawn.

Styrken til spillet er hvordan enhver spillers opplevelse kan være såpass forskjellig fra andres – noe vi definitivt kan bekrefte. Forresten: noen milde spoilere kan forekomme, men ingenting som ødelegger hovedhistorien for deg.

Før vi snakker om Until Dawn begynner vi episoden med en Topp 5-liste over noen av de merkeligste øyeblikkene i Metal Gear-serien, og til slutt finner vi ut hva lytterne mener er de vanskeligste moralske valgene de har tatt i spill.


Rad Crew - sesong 10, episode 9

Her er ukens meny:

  • (2:40 - 18:00) Topp 5 merkeligste øyeblikk i Metal Gear-sagaen
  • (18:00 - 25:07) Nyheter
  • (25:07 - 51:40) Until Dawn
  • (51:40 - slutt) Vanskelige valg

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 27. august
Rad Crew, 20. august

Rad Crew, 13. august

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden