Forza Motorsport

Forza Motorsport ser selvfølgelig helt nydelig ut

Lokker med overhalt kjørefølelse, dag-og-natt-syklus og skikkelig skade på bilene.

Microsoft og Turn 10 Studios fortsetter Forza-sirkuset våren 2023, med det neste spillet i Motorsport-serien. Dette heter kun Forza Motorsport, og søndag viste utviklerteamet en ny trailer for opplevelsen.

Som du kan se i videovinduet over, kan spillere vente seg nok en runde med rålekker racingaction, med haugevis av biler og baner å leke seg med.

Via den offisielle Xbox-siden forteller Turn 10 at spillet er bygget for å vise frem hva som er mulig på Xbox Series X/S. Funksjoner som strålesporing er selvfølgelig på plass, og også en dynamisk dag-natt-syklus og skikkelig skade på bilene.

– I Forza Motorsport er skade på bilene gjengitt ned til hver minste ripe i lakken. Det er helt nye simuleringsdetaljer i designet for skade, der maling skrelles av fra riper, hjul skrapes opp og gjørme og møkk bygger seg opp, skriver spillsjef Chris Esaki.

Utvikleren lover å dele mer informasjon om spillet veldig snart. En endelig dato er ikke fastsatt, annet enn at spillet kommer til våren, men det kommer som ventet til både PC og Xbox.

Her finner du flere E3-nyheter »

Siste fra forsiden