Fotballskaperglede i høst

FIFA 11 følger opp på linja med spillerskapt innhold.

Det kommer aldri som en overraskelse når EA «annonsererer» et nytt FIFA-spill. Årets iterasjon av den populære fotballserien har nå fått en endelig europeisk dato. 1. oktober er dagen sofasittende fotballentusiaster får innta gressmattene på ny. Amerikanerne er hakket heldigere, de får fatt i spillet den 28. september.

Når det gjelder hva vi kan forvente oss av spillet er det nok heller få overraskelser å spore. Men EA har nettopp annonsert en av de helt nye funksjonene spillet vil ha: Creation Centre.

Creation Centre er en nettbasert funksjon hvor spillere kan laste opp sine egne og laste ned andres lag og spillere. Nedlastede spillere og lag kan brukes i selve spillet på samme måte som ordentlige lag. Denne skapermodusen lar oss skreddersy laget vårt ned til hver minste detalj, både drakt og stadion kan designes og deles av spillere.

EA snakker også om at taktikker og strategier vil kunne skreddersys gjennom denne tjenesten. Creation Centre vil være tilgjengelig side om side med selve spillet den 1. oktober for oss europeere.

Les også:Hva pønsker Creative Assembly på?
Les også:E3 i bilder
Les også:Vil ta månedlig avgift for Call of Duty


(Kilde: Eurogamer)

Siste fra forsiden