Fotosafari på Wii

I Wild Earth: African Safari får du ta med deg kameraet på tur til den afrikanske villmarken.

Majesco har fortalt at de vil gi ut en Wii-versjon av PC-spillet Wild Earth. Her får spillerne ta med seg kameraet og reise til Afrika, og ta spektakulære bilder av det fantastiske dyrelivet i Serengeti-området.

En av de mange fotomodellene i Wild Earth

I Serengeti møter du over 30 forskjellige typer villdyr, fra løver, antiloper og flodhester til hyener, krokodiller og elefanter. Både store og små dyr er representert, og målet er å ta så gode bilder som mulig uten å forstyrre dyrene.

Om du skulle komme for nærme vil dyrene rømme eller bli aggressive. I tillegg vil Wii-kontrolleren begynne å riste, slik at det blir vanskeligere å ta gode bilder.

Wild Earth: African Safari er basert på PC-versjonen, men kommer med to nye funksjoner. Den første er en kooperativ flerspillermodus som tillater opp til tre spillere å enten kjøre eller ta bilder, og den andre er en minispillmodus, der du får kontroll over dyrene selv.

Spillet er under utvikling hos Super X Studios, og skal lanseres til sommeren. For mer informasjon kan du sjekke nettstedet til PC-versjonen.

Siste fra forsiden