Sci-fi og fantasi fra Square Enix

Fra øst og vest

Rollespillgiganten har kunngjort Front Mission Evolved og Nier.

Square Enix har med seg en drøss av tidligere annonserte spill til E3, men de har også kunngjort et par ferske prosjekter.

Rollespill blir actionspill

Et av disse er fra amerikanske Double Helix. De har tidligere jobbet med Silent Hill: Homecoming, og nå får de prøve seg på en annen japanske serie. De har nemlig fått jobben med å utvikle et nytt Front Mission.

Front Mission er en serie taktiske rollespill hvor troppene dine består av pansrede krigsmaskiner som kalles Wanzere. Det nye spillet har fått navnet Front Mission Evolved, og som navnet tilsier vil det skille seg en del fra tidligere titler i serien.

Front Mission Evolved blir et actionspill i tredjeperson hvor du spiller en Wanzer-pilot i år 2171. Menneskeheten har vendt blikket mot stjernene og for alvor begynt å kolonisere verdensrommet. Nede på Jorden har storkriger blitt sjeldne, men det er stadig konflikter i grenseområdene mellom nasjoner. Det er i disse områdene du får din start som pilot.

I tillegg til enspillerdelen blir det også nettbasert flerspiller hvor du kan krige mot andre Wanzer-piloter.

Splitter nytt actioneventyr

Det andre nye prosjektet er fra japanske Cavia, som fra før er kjent for Drakengard-serien. Deres nye spill blir et helt ferskt prosjekt og har fått tittelen Nier. Dette er et actioneventyr som foregår i en ødelagt verden hvor merkelige uhyrer jakter på mennesker. Vi loves både en spennende verden å utforske, og en historie full av menneskelig lidelse.

Hovedpersonen er den mektige krigeren Nier. Datteren hans har blitt rammet av et dødelig virus, og Nier har lagt ut på reise for å finne en kur. Ved hjelp av en mystisk bok og mektige allierte må Nier kjempe seg forbi de mange uhyrlighetene som står i veien for ham i hans søken etter kuren.

Nier er under utvikling til Playstation 3 og Xbox 360, mens Front Mission Evolved kommer på Playstation 3, Xbox 360 og PC. Ingen av dem har fått slippdatoer, men hvis du er interessert kan du sjekke deres ferskenettsider.

Her er to trailere for spillene:

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden