Fra pizzabud til luftakrobatikk

Helgens dose underholdning er på plass.

Time Fcuk

Om det er noe som sier at du muligens festa litt for hardt kvelden før, er det trolig at du møter deg selv i ei pappeske på gata. Ehm, nettopp. Etter å ha blitt overbevist av din svært hissige og sære dobbelgjenger om at det er absolutt kritisk for din videre framtid at du følger han oppi boksen, starter et lite eventyr av de ekstremt sære. Spillet, som på mange måter kan minne om Shift-serien, lar deg løse gåter ved å endre hvilken dimensjon du beveger deg i. Her må du flytte på både bokser, knapper og lignende gjennom dimensjoner for å komme deg i mål. Det høres kanskje enkelt ut, men er du for kjapp å endre dimensjon forandres du fort til støv.

"Pell deg oppi boksen sa jeg!"

Pizza City

Onkel Tony vil at du skal levere pizzaer, høres det suspekt ut? Og joda, som du gjettet – dette er pizzalevering av den tvilsomme sorten. Joda, du leverer riktignok deig og ost til diverse kunder, men om du tar en snarvei over en fotgjenger her og der er egentlig ikke det så farlig. Kræsjer du med andre biler vil du dog måtte tåle mindre tips, ingen er tross alt noe særlig fan av at alt fyllet ligger som en klump i eska.

Klokka tikker, sjefen ringer og du er snart tom for bensin. Klarer du presset som pizzabud?

1942

Lurer du stadig på hvordan livet som pilot var under andre verdenskrig? 1942 gir deg trolig ikke svaret. Men om du derimot bare er etter litt enkel og hektisk flashspill-moro, bør du kikke nærmere på 1942. Spillet, som egentlig er en gammel Nintendo-klassiker fra 1984, lar deg tre inn i den hektiske hverdagen som jagerfly-pilot under det vi antar er et slag fra Stillehavet. Hektisk er det ihvertfall, her må du utføre både looper og flyvning i revers for å unngå fiendene.

Klarer du å holde hodet kaldt? Flyalarmen lydes, på tide å gå på jakt

Artillery Tower

Les også
Black Ops med tekniske problemer

Okay, det er nesten en klisjé, men vi liker de så godt! Det stemmer, vi snakker selvsagt om nok et "forsvar-slottet-ditt-mot-slemme-strekmenn"-spill. Konseptet er enkelt, genialt og hektisk. Tårnet ditt må forsvares, og alt du har er våpen – ergo, må angriperne skytes. Som seg hør og bør hvil du selvsagt kunne oppgradere både våpen og forsterkinger, alt ligger med andre ord til rette for litt god gammeldags strekmenn-slakt.

Vil det hvite tårnet stå evig?

Sinjid Shadow of the warrior

Æren for å runde av går denne gangen til dette geniale lille rollespillet. Enten du velger å spille som magiker, kriger eller noe midt i mellom venter god gammeldags moro i form av et rundebasert-rollespill. Mellom slagene må du spise for holde helsen ved like, lære nye angrep hos trenere og kjøpe oppgraderinger. At det hele attpåtil akkompagneres med avslappende musikk gjør heller ikke noe.

Senk skuldrene, slapp av og nyt

Siste fra forsiden