Left 4 Dead til PS3?

Friskt interjvu

Valve kan ha mer på lager for eiere av Sony-konsollen.

Det er kun en måneds tid siden Valve for første gang kunne annonsere at de samarbeidet med Sony. Den gangen var det en annonsering av at Portal 2 også kommer til PlayStation 3 på Sonys E3-pressekonferanse.

I et intervju i septemberutgaven av PlayStation Magazine (via CVG) har selskapets markedssjef, Doug Lombardi, nå spredd litt usikkerhet om hva annet eiere av Sony-konsollen kan vente seg.

Praten med PR-mannen avslørte en rekke ting, blant annet at de ikke har planer om å sy inn støtte for stereoskopisk 3D eller bevegelseskontrolleren PlayStation Move med det første. Det betyr også at Portal 2 blir uten støtte for nevnte systemer, og det er nok ikke rent få som hadde gledet seg til å trikse med portaler med en bevegelseskontroller i hånden.

Bilde fra Left 4 Dead 2.

Han har likevel betryggende ord å komme med for PlayStation 3-tilhengere:

– Å ha et dedikert PlayStation 3-team lar oss utvikle spill til denne konsollen internt, noe vi føler er kritisk for å levere versjoner av våre produkter som er av absolutt høyeste kvalitet.

På spørsmål om de har planer om å utvikle PlayStation 3-versjoner var herr Lombardi av det mer tvetydige og lekne slaget, og repliserte med et tørt «hvem vet hva fremtiden bringer?». Dermed gjenstår det å se om spill som zombieserien Left 4 Dead også når Sony-konsollen.

Valves neste spill blir Portal 2, som skal utgis i 2011. Vi lot oss imponere av spillets presentasjon på årets E3-messe, og du kan lese om våre inntrykk her.

Siste fra forsiden