Full gass for Crackdown 2-studio

Ruffian Games lar ikke dårlige salgstall stoppe dem.

Crackdown var en storsuksess, alt tatt i betraktning. Da kjernegruppa bak spillet forlot Real Time Worlds og tok på seg oppgaven med å lage oppfølgeren som Ruffian Games så det ut som om lite kunne gå galt. Spillet ble derimot en flopp, i likhet med Real Time Worlds' neste prosjekt, All Points Bulletin.

Crackdown 2 virket på mange måter som hastverksarbeid.

Skottene vet likevel bedre enn å gi opp, og ifølge deres offisielle hjemmeside har de flere nye spillprosjekter på vei. Derfor søker en hel rekke nye ansatte i kategorier som grensesnitt-utforming og online-utvikling.

Det er ikke kjent hva slags spill eller sjangere vi får oppleve fra det ferske studioet, men det hintes i hvert fall til at de ønsker å utvikle grafisk pene actionspill med et online-fokus, så gjenstår det å se om det kan bety et nytt forsøk på Crackdown-konseptet.

Ruffian Games har tidligere uttalt at det hadde vært spennende å leke med Kinect i et nytt Crackdown-spill, så det er også en viss sjanse for at vi får se et spill som utnytter Microsofts ambisiøse bevegelseskontroller.

Siste fra forsiden