Mutant Year Zero: Road to Eden - film

Funcom-spillet Mutant Year Zero: Road to Eden blir film

Se den første traileren.

Funcom

Det kritikerroste strategispillet Mutant Year Zero: Road to Eden, fra Funcom og The Bearded Ladies, får sin egen film. Det melder IGN.

Se traileren for Mutant Year Zero-filmen. (Video: IGN)

Som nettstedet forteller er det snakk om en animert actionfilm basert på spillet. Du kan se en første trailer i videovinduet til høyre i artikkelen, med flere kjente fjes – inkludert Bormin, Dux og Big Khan.

Filmen bygges i Unreal Engine og produksjon er allerede i gang. Det er Pathfinder og HaZ Films som har tatt på seg jobben med å lage filmen, med sjefen for sistnevnte – Hasraf Dulull – som regissør. Dulull har tidligere stått bak science fiction-filmer som The Beyond og 2036 Origin Unknown.

Til IGN forklarer regissøren at han falt pladask for Mutant Year Zero: Road to Edens figurer, som dermed vekket interessen for å filmatisere historien. Dulull lover en actionfylt opplevelse satt til Mutant Year Zeros postapokalyptiske univers.

– Det kommer til å bli skikkelig vill action som du aldri har sett før, drevet av følelsesladde og ekstremt morsomme figurer, med en sterk historie som er full av vendinger og mystikk, forteller Dulull på bombastisk vis.

En slippdato for Mutant Year Zero: Road to Eden-filmen er ikke satt.

Vi likte spillet Mutant Year Zero: Road to Eden svært godt.
Les vår anmeldelse »

Siste fra forsiden