Mutant Year Zero: Road to Eden - Nintendo Switch

Funcom bringer Mutant Year Zero: Road to Eden til Nintendo Switch

Samtidig lover utgiveren en utvidelse for samtlige plattformer.

Funcom og utvikler The Bearded Ladies utvider horisonten for Mutant Year Zero: Road to Eden i sommer, med lansering av spillet på Nintendo Switch. Det kom frem under et Epic Games-foredrag fra denne ukens Game Developers Conference.

Les også: Mutant Year Zero: Road to Eden er stemningsfullt og oppslukende »

Spillet kommer også i en fysisk utgave, kalt Deluxe Edition.
Funcom

Det X-COM-inspirerte strategispillet lanseres for hybridkonsollen 25. juni, og kommer samtidig i en fysisk Deluxe-utgave for Switch, PlayStation 4 og Xbox One. Spillsjef Haraldur Thormundsson gleder seg til å få ut den nye versjonen, og forteller at teamet har ønsket seg en Switch-lansering lenge.

– Helt siden vi begynte å jobbe med dette spillet, har vi alltid følt at det passer perfekt for Nintendo Switch. Spillet passer veldig bra med Switch-kontrollerne, og de taktiske og turbaserte kampene er perfekte for en håndholdt konsoll man kan ta med seg på farten.

Slipper ny utvidelse samtidig

I tillegg til Switch-lansering og Deluxe-dato, dro Funcom sløret av enda en Mutant Year Zero-nyhet. Spillet får en stor utvidelse 25. juni, som følger med Switch-versjonen og som kan kjøpes separat på andre plattformer.

Funcom har enda ikke delt noen detaljer om hva utvidelsen går ut på, og hinter kun om at Mutant Year Zero-verdenen vil vokse seg enda større. Ytterligere informasjon vil deles etter hvert, lover utgiveren via sine nettsider.

Lyst til å prøve Mutant Year Zero: Road to Eden?
En gratis demo for spillet er tilgjengelig på PC nå »

Siste fra forsiden