Mutant Year Zero: Road to Eden - Seed of Evil

Mutant Year Zero: Road to Eden-utvidelse byr på mer historie og en spillbar elg

Seed of Evil slippes i slutten av juli, sammen med en forsinket Switch-versjon.

Funcom og Bearded Ladies viste denne uken et første glimt av en ny utvidelse for Mutant Year Zero: Road to Eden. Utvidelsen går under navnet Seed of Evil, og skal ta spillere med på helt nye eventyr som fortsetter akkurat der hovedspillet slapp.

Plantene angriper.
Funcom

I Seed of Evil har en ny trussel dukket opp, i form av en plantelignende skapning som befolker verdenen med supermuterte versjoner av dyr og Ghouls – monstrene i Mutant Year Zero-verdenen.

Spillere må ta turen til nye jaktmarker for å få bukt med ondskapen, og til hjelp får de med seg en ny spillbar figur – en mutert elg kalt Big Khan. Ifølge Funcom er Khan en dyktig skytter, og i tillegg introduserer han noen nye angrep og egenskaper til kampene.

Litt senere enn planlagt

Mens planen opprinnelig var å rulle ut utvidelsen 25. juni, har utvikler Bearded Ladies sett seg nødt til å utsette lanseringen. I stedet kommer den nå til samtlige plattformer 30. juli, melder Funcom.

Samtidig er den planlagte Switch-lanseringen også flyttet. Mutant Year Zero: Road to Eden blir nå å finne på hybridkonsollen samme dag som Seed of Evil, altså 30. juli.

Vi likte Mutant Year Zero: Road to Eden svært godt.
– Stemningsfullt og oppslukende taktisk rollespill »

Siste fra forsiden