Funcom-spillet The Park er klart for konsollansering

Skrekkspillet kommer til PlayStation 4 og Xbox One i begynnelsen av mai.

Funcom

Funcoms første soloeventyr siden Drømmefall i 2006, skrekkspillet The Park, har omsider fått en lanseringsdato på PlayStation 4 og Xbox One. Spillet kom opprinnelig til PC 27. oktober i fjor, og 3. mai er det endelig konsollenes tur.

The Park er langt ifra fornøyelig.
Funcom

I The Park trer man inn i rollen som Lorraine, en mor som leter etter sønnen sin i en forlatt fornøyelsespark. Spillet varer bare i knappe 90 minutter og kunne godt vært mer fokusert, mente vår anmelder da han prøvde PC-utgaven. Likevel roste han spillets visuelle aspekter og historien som ble langt skumlere enn han trodde:

– The Park byr på en opplevelse som er vond, personlig og veldig virkelighetsnær. Jeg ble tatt skikkelig på senga av tematikken og synes utviklerne klarer å levere en modig historie uten at den blir spekulativ. Det tar flere timer å senke skuldrene etter at rulleteksten har sklidd forbi og spillet sitter i meg fortsatt. Hvis du sitter alene i et halvmørkt rom og har 90 minutter til rådighet bør du ta en tur i The Park, konkluderte Marius Kjørmo.

Lager nytt Conan-spill

Foruten konsollversjonen av The Park jobber Funcom også med overlevelsesspillet Conan Exiles, som ble annonsert mot slutten av januar. I motsetning til nettrollespillet Age of Conan prøver utvikleren seg denne gangen på overlevelsessjangeren, der man enten alene eller sammen med venner må overleve i eventyrverdenen Hyboria:

– Hyboria er et hardt og nådeløst område der kun de sterkeste kan overleve, mens de svake kjapt kappes ned. Om det gjøres ved å jakte dyr for mat, ved å slåss mot monstre og andre spillere, eller ved å bygge hele nye bosetninger, vil vi at spillere skal føle at de jobber hardt for å overleve og klare seg godt i den mest brutale fantasy-verdenen noensinne, fortalte regissør Joel Bylos ved annonseringen.

I februar fikk vi nye detaljer om Conan Exiles.
Utviklerens videodagbok viste blant annet frem et brutalt kampsystem »

Siste fra forsiden