Funcom totalrenoverer The Secret World

Nettrollespillet gjenoppstår i ny utgave, med nytt navn, utseende og kampsystem.

Funcoms kritikerroste nettrollespill, The Secret World, gjenoppstår i helt ny utgave til våren, kunngjorde utvikleren onsdag. Relanseringen har fått navnet Secret World Legends og vil introdusere flere store endringer til spillet.

The Secret World ble opprinnelig lansert i 2012.
Funcom

I en pressemelding skriver det norske selskapet at spillere kan vente seg forbedrede oppdragssekvenser og et helt nytt kampsystem. Dette, sammen med en overhaling av spillets utseende, skal by på en mer strømlinjeformet opplevelse:

– Et av våre fremste mål med relanseringen av spillet, har vært å forandre spillopplevelsen på en måte som står i stil med dagens action-rollespill. Secret World Legends har kamper som føles mer naturlig, mer intuitive spillmekanikker, bedre struktur tidlig i spillet for nyere spillere og bedre flyt i oppdragene, forklarer ledende produsent Scott Junior.

En slippdato er foreløpig ikke bekreftet, men Funcom har annonsert en lukket betatest for spillet. Testperioden åpnes allerede i dag, og de som ønsker å delta kan melde seg på via spillets nettsider.

Gratis å spille

I Secret World Legends får spillere igjen dykke dypt inn i en åpen verden, full av mystikk og overnaturlige krefter. Relanseringen slippes med de åtte opprinnelige områdene fra originalen, og i månedene som følger vil også tilleggsinnhold som Tokyo-utvidelsen, «Nightmare Dungeons» og raids bli tilgjengelig gratis.

The Secret World-verdenen preges av mystikk og overnaturlige temaer.
Funcom

Eksisterende figurer og fremdrift er likevel ikke knyttet til det opprinnelige The Secret World, og alle som vil gå løs på den nye utgaven må begynne helt forfra igjen. For å gjøre overgangen så smertefri som mulig er Secret World Legends helt gratis å laste ned, og man er heller ikke nødt til å betale for tid i spillet.

Spillet vil ha mikrotransaksjoner – blant annet for kjøp av kosmetiske gjenstander og muligheten til å ha mer enn én spillerfigur – men Funcom lover at det vil være mulig å få tak i alt innholdet i spillet uten å bruke en eneste krone.

De som ønsker kan betale en månedlig sum for å få tilgang på ekstra funksjoner og diverse bonuser i spillet. For hver måned man beholder medlemskapet eller bruker ekte penger i spillbutikken tjener man opp flere fordeler. Hvis abonnementet løper ut vender man tilbake på basenivået, men ved å betale igjen får man alle fordelene man tidligere hadde låst opp.

Originalen lever videre

De som ønsker kan fortsette å spille originalen.
Funcom

Selv om man ikke kan ta med seg figuren sin videre vil Funcom la spillere koble sammen kontoene fra begge spillene. Dette åpner for overføring av abonnement fra det gamle spillet til det nye, og enkelte kosmetiske gjenstander vil også kunne flyttes over. I tillegg vil de som har tjent opp Funcom Points kunne veksle disse inn i Aurum – spillvalutaen i Secret World Legends.

Les også
Anmeldelse:

De som ikke er interessert i nyversjonen kan fritt fortsette å spille The Secret World akkurat som før. Den eneste forskjellen er at originalen ikke lenger vil være spillbar gjennom Steam. I stedet får spillere fortsette sine eksisterende eventyr via nettsiden til The Secret World.

The Secret World fyller snart fem år.
Vi lot oss imponere over nettrollespillet i 2012 »

Siste fra forsiden