Demo: Twin Sector

Fysikkbasert hjernetrim

Kan du redde menneskeheten fra en sikker undergang?

Twin Sector er et fysikkbasert actioneventyr som finner sted i en fremtid der jordkloden har blitt ubeboelig. Handlingen foregår dypt under jordens overflate, hvor de siste restene av menneskeheten hviler i kryo-søvn. Her skal de ligge til jorden blir beboelig igjen, men noe går selvsagt galt. Systemet som holder liv i de sovende menneskene er i ferd med å feile.

Penumbra-aktig fysikkmoro?

Du spiller Ashley Simms, som er den eneste personen det automatiserte sikkerhetssystemet klarte å vekke opp før ting gikk helt galt. Dermed er du også den eneste personen som kan finne ut hva som skjer, og redde menneskeheten.

I løpet av ti timer må du reparere hovedgeneratoren for å gjenopprette basens funksjoner. Og som om ikke dette var vanskelig nok, viser det seg at du ikke er alene i basen. Noen eller noe ønsker å ta knekken på deg før du lykkes med jobben din.

Twin Sector lanseres 16. september, og nå kan du teste en demo. Utgiver HeadUp Games har ikke gitt oss særlig mye info om hva den inneholder, annet enn at du får lov til å teste spillets blanding av action og fysikkbasert hjernetrim. Installasjonsfilen er på cirka 800 MB, og du finner den blant annet her:

Siste fra forsiden