Galaga ute på Xbox Live Arcade

Namco-klassikeren Galaga er nå tilgjengelig for nedlasting over Xbox Live Arcade, og senere i dag kommer en demo av Table Tennis.

Galaga er et spill du sannsynligvis har vært borte i mange ganger før (enten i original form, i en samlepakke eller gjennom de mange klonene som lanseres på shareware-markedet hvert år). Spillet bygde videre på fundamentet lagt i Space Invaders, men la til flere nye elementer og et mer actionfylt gameplay som gjorde at det ble mye morsommere enn sin spillhistoriske forfar.

Skjermbilde fra Table Tennis

Nå er en ny versjon av Galaga lansert til Xbox Live Arcade. Denne kommer med over 250 brett, 12 unike "achievement"-poeng, mulighet til å laste opp poengtavlen din på nettet, et unikt "Dual Fighter"-angrepmodus og forbedret grafikk og lyd i forhold til originalen fra 1981. Spillet koster 400 Microsoft-poeng.

Galaga er det tredje av i alt fem spill som Microsoft planlegger å gi ut på like mange uker. For to uker siden kom det dessverre litt utdaterte arkadespillet Frogger, i forrige uke kom plattformspillet Cloning Clyde, og neste uke får vi Street Fighter II Hyper Fighting. Det hele avsluttes med spillverdenens pillespiser nummer én, Pac-Man.

Galaga er ikke det eneste som skjer på Xbox Live i dag. Senere i dag vil nemlig Rockstar Games lansere en demo av Table Tennis. Denne demoen vil gi deg mulighet til å spille som Mark eller Liu Ping i en match som varer i tre runder og foregår i Kinas National Table Tennis Auditorium. Table Tennis fikk karakteren 8 i vår omtale, og er absolutt verd et forsøk, enten du liker sporten det er basert på eller ikke.

Siste fra forsiden