Gamer.no åpner norsk server i overlevelsesspillet Hurtworld

Klar for å kjempe mot sulten, været, farlige skapninger og spillere du ikke stoler på?

Bandits Gaming

I samarbeid med Bandits Gaming åpner Gamer.no en norsk server i det flerspillerbaserte overlevelsesspillet Hurtworld.

Spillet er designet for raske kamper mot spillere, men også miljøet i Hurtworld gir deg utfordringer der du må kjempe mot sult, kulde, varme, storm og farlige skapninger som kan gjøre dagen din til et mareritt.

Bandits Gaming

Du må hele tiden vurdere hva som er den største trusselen, været, dyrene eller spilleren rett foran deg. Målet er naturligvis å overleve lengst mulig, ved å bygge base, temme miljøet rundt deg, utforske verdenen, slåss eller alliere deg med andre spillere.

Skal være både hyggelig og utfordrende

Stian Andreassen Eriksen er en av initiativtakerne til denne serveren. Sammen med Tommy Liknes bestemte han seg for å starte en europeisk server, men med samarbeidet med Gamer.no valgte de å gå for en variant dedikert for norske spillere.

– Det finnes ingen andre dedikerte, norske servere hvor språk, informasjon og kommandoer er oversatt til norsk. Serveren inneholder også flere hyggelige tillegg som teleportering, kits, private meldinger og kart. Dette er ikke en standardserver, vi jobber for at spillet skal være hyggelig og utfordrende på samme tid, forteller Andreassen Eriksen.

Stian Andreassen Eriksen er en av to som står bak Hurtworld-serveren.
Privat

Serveren vil i førsteomgang administreres og vedlikeholdes av de to bakmennene, men de regner med å lete etter aktive moderatorer senere etterhvert som interessen øker. I begynnelsen er det plass til 30 spillere på serveren, men dette kan utvides til 40 eller 50 ved behov.

– Hvordan skal serveren utvikles fremover?

– Vi vil alltid ta høyde for forandringer, spillet er jo i Early Access og nye ressurser, funksjoner og utstyr kommer jevnlig i oppdateringer fra produsenten. Hvis dette blir en suksess ønsker vi å bygge på med mer spennende ting inne i spillet, men inntil det skjer må vi gå ut fra en minimuminvestering som jeg og Tommy dekker.

Overskuddet fra donasjonspakkene går til veldedig formål

Gutta har gjort klart ulike donasjonspakker som man kan kjøpe på nettsiden til Bandits Gaming. Inntektene går til drift, vedlikehold, oppdateringer og administrering, mens overskuddet sendes til Kirkens Bymisjon.

– Vi har gjort tre pakker tilgjengelig nå, og disse er rangert fra laveste til høyeste: bronze, silver og gold. Spilleren kjøper produktet via nettsiden og vi mottar navn og ID for å fullføre transaksjonen. Når det hele er aktivert får spilleren en ekstra pakke i listen sin ved å skrive /kit inne i spillet.

De som donerer får nytt utstyr hver tredje eller hver femte dag, avhengig av hvilket donasjonspakke man velger.

Bankroll Studios

– Hvorfor valgte dere Kirkens Bymisjon som veldedig organisasjon

– Vi ønsket ikke at dette prosjektet skulle gi oss noe profitt, vi ønsker at spillere skal ha det gøy samtidig som vi kunne gjøre en god gjerning.
Grunnen til at vi valgte Kirkens Bymisjon er fordi organisasjonen hjelper alle typer mennesker som strever i hverdagen. De jobber mot å få
personer som sliter med forskjellige problemer ut av miljøene, gir de mat, omsorg og tilbyr tjenester som skal hjelpe de inn i en ellers så tung hverdag.
Kirkens Bymisjon har virkelig et rom for alle.

Det er over 6000 aktive Hurtworld-spillere i følge Steam. Spillet har vært i utvikling i halvannet år og har vært i Early Access siden desember 2015. Utviklerne regner med å lansere fullversjonen i slutten av 2016.

Selve serveren finner du her.

Siste fra forsiden