Gamer Support

Gamer.no ber om økonomisk støtte fra leserne

Har innført support-medlemskap for å kunne fortsette med tradisjonell spilljournalistikk.

Helt siden oppstarten i 2001 har Gamer.no vært helt avhengig av annonseinntekter for å holde lyset på. De siste årene har disse inntektene falt drastisk, og det skyldes to ting: majoriteten av lesere blokkerer annonser og annonsemarkedet har blitt tøffere – og nå har vi nådd et kritisk punkt.

Vi har greid å kompensere litt for inntektstapet med e-sportsatsingen vår, med inntekter fra sponsorer og i senere tid abonnementsordninger. Men til syvende og sist begynner det å bli svært vanskelig å holde den redaksjonelle satsingen i live.

Derfor annonserer vi nå Gamer Support – en ren donasjonsordning der du kan hjelpe oss med 39 kroner i måneden.

Alt vi får inn via Gamer Support skal brukes til å skape tradisjonelt redaksjonelt innhold. Ingenting går til e-sport. Alle som støtter oss slipper også å se bannerannonser på nettsiden.

Støtt oss

Hva går pengene til?

I første omgang vil dette gi oss litt mer arbeidsro til å fortsette med den redaksjonelle produktet, men håpet er at vi på sikt vil kunne styrke det. Vi ser også for oss at vi med tid vil kunne utvide hva man får igjen for å støtte oss via Gamer Support. Har du noen ønsker om hva dette kan være, må du gjerne komme med forslag i kommentarfeltet.

Dersom du ikke ønsker å støtte oss er det selvfølgelig helt greit, og vi kommer ikke til å tvinge deg til å betale for å lese Gamer.no. Vi vil likevel understreke at vi er avhengige av nye inntekter i tiden fremover. I ytterste konsekvens må vi gjøre endringer som vil hemme det redaksjonelle.

For Gamer.no vil e-sport fortsatt være en viktig satsing fremover, men Gamer Support er en mulighet til å støtte alt annet. Vi blir svært takknemlige om du vurderer å bidra.

Siste fra forsiden