Gamer.no forlater Tek.no-nettverket

Skiller lag med Edda Media

Etter langvarige forhandlinger mellom Gamer.no og Edda Media, har partene nå besluttet å gå hvert til sitt.

Oppdatert: Tek.no-nettverket arbeider nå med et nytt spillprosjekt som erstatter Gamer.no. Vi har store planer for fremtiden! Prosjektet kan inntil videre følges på Tek.no/hvaskaljeghete.

På grunn av uenigheter om driften av Gamer.no – Norges største spillnettsted – er det nå besluttet at samarbeidet mellom Edda Media og Gamer.no avsluttes.

Gamer.no startet i 2001, og inngikk den gang en samarbeidsavtale med Hardware Online AS. Hver av partene har siden den gang hatt 50% eierskap til prosjektet, også etter at Hardware Online AS ble kjøpt av Orkla Media (som nå er kjent som Edda Media). I den senere tid har partene forsøkt å bli enige om videre samarbeid, men har ikke lyktes.

Produksjonen av innhold på Gamer.no, slik dere kjenner nettstedet i dag, vil fortsette ut uka. Parallelt vil vi utvikle en ny, midlertidig utgave av nettsiden, som forhåpentligvis er klar rett over helga. Deretter vil Gamer.no jobbe tett med en ny samarbeidspartner som vil videreføre konseptet, og de redaksjonelle verdiene.

Ettersom Gamer.no har benyttet Edda Media-eide tjenester som Diskusjon.no, Prisguide.no og Bruktmarked.no, så vil ikke disse tjenestene være en del av nye Gamer.no. Vi tar imidlertid med oss domenenavnet, merkevaren, artikkelarkivet og hele redaksjonen, og vil gjøre alt vi kan for å få på plass et nytt diskusjonsforum så raskt som mulig, og på sikt bygge opp tjenester som erstatter alle de gamle.

Redaksjonen i Gamer.no ønsker å takke alle kolleger og venner i Edda Media og Tek.no-nettverket for det gode samarbeidet.

Siste fra forsiden