Gamer.no fortsatt på andreplass

Resultatene fra andre runde i Nordic Xbox League er klare. Gamer.no måtte nøye seg med fjerdeplass, men beholdt andreplassen sammenlagt.

Gårsdagens andre runde i Nordic Xbox League ble spilt i 2006 FIFA World Cup for Xbox 360. Men dessverre ble turneringen preget av dårlig organisering fra Microsoft, samtidig som enkelte nettsider ikke klarte å stille med lag. Kampoppsettet måtte derfor endres i siste liten slik at alle fikk spille med alle. Dette førte til noe kaos i starten, og Microsoft fant til slutt ut at det var unødvendig med et offisielt sluttspill denne gangen.

Laget til Gamer.no, som bestod av fire lesere, tapte denne gangen knepent tre av fire kamper, men endte likevel på fjerdeplass fordi lagene til GameReactor og Spiderman ikke deltok. Spillmagasinet vant alle sine fire kamper, og ble derfor gårsdagens store vinner. ITavisen og Xbox-Norge hadde bare to kamper, men vant begge disse. Derfor måtte de spille mot hverandre om andreplassen.

– Vi tapte den ene kampen på straffer, men vet egentlig ikke hva som gikk galt i de andre. To av tapene kom etter veldig jevne kamper, og i den siste hadde vi uflaks med mange skudd i stanga. Jeg er fornøyd med at laget gjorde sitt beste, forteller Kenneth "Kannath" Bernhardsen, denne rundens lagleder.

Her er resultatlisten for gårsdagens runde:

1. Spillmagasinet 2. ITavisen 3. Xbox-Norge 4. Gamer.no 5. Catch-Gamer 6. GameReactor 7. Spiderman

Alle deltagerne på Spillmagasinets vinnerlag vant en MP3-spiller fra Samsung. Samtlige deltagende spillere denne runden kunne velge fritt blant et hittill utgitt spill fra Electronic Arts.

Slik er stillingen etter de første to rundene (poeng i parentes):

1. Spillmagasinet (1715)
2. Gamer.no (1450)
3. Catch-Gamer (1420)
4. Xbox-Norge.net (1315)
5. ITAvisen (1135)
6. Gamereactor (420)
7. Spiderman (150)

Takk til Kenneth "Kannath" Bernhardsen, Glenn "DaCana" Vige, Trond "troner87" Nerhagen og Jan Vidar "taigahstaille" Jacobsen for innsatsen for Gamer.no. Og naturligvis en varm gratulasjon til Spillmagasinet for seieren denne gangen!

Vi ser frem til neste runde, og vil utlyse hvilket spill det blir, sammen med påmelding så snart vi vet noe.

Siste fra forsiden