Gamer.no og det store musemattemysteriet

De er runde, firkantede, ovale. De kommer i både store og små varianter. De er av glass, metall, plast, gummi og tøy. Nei det er ikke klær vi snakker om, vi løser mysteriet med musematter!

Side 1
Side 2
Side 3
Side 4
Side 5
Side 6

Vi i Gamer.no har over lengre tid prøvd ut flere forskjellige musematter. Vi har brukt de både i førstepersons-skytespill, strategispill, onlinespill og vanlig bruk. Denne artikkelen er et sammendrag av hvordan vi oppfattet de forskjellige mattene. Husk at alle gamere har egne meninger og erfaringer. Hvilket betyr at noe vi mener er bra, ikke nødvendigvis er noe alle spillere er komfortable med. Valg av musematte er ,sammen med mus, et av de mest undervurderte og personlige kjøp gamere gjør.

Vi håper at denne artikkelen vil gi deg en pekepinn på hva som er forskjellen på mattene som er til salgs i dag. Vi vil også prøve å gi en objektiv indikator på hva som er bra kjøp, og hva som er dårlige kjøp. Vi har delt mattene inn i tre kategorier. Musematter laget av glass og metall har en kategori. I denne kategorien tilhører:

Vi har en kategori vi har definert som myke matter. Dette er matter som har utgangspunkt i den gode, gamle, blå tøymatta man finner på IKEA til en tier. I denne kategorien ligger:

Den siste kategorien er harde plastmatter. Denne kategorien har større variasjon i både utforming og oppbygning enn de andre kategoriene. Det var flest matter i denne kategorien, og her var og den største forskjellen kvalitetsmessig. Matter fra denne kategorien:

Side 1
Side 2
Side 3
Side 4
Side 5
Side 6

Siste fra forsiden