Gamer.no trenger PGR3-førere

Siste og avgjørende runde i Nordic Xbox League går av stabelen neste uke. Nå trenger Gamer.no dyktige racerførere i Project Gotham Racing 3.

Nordic Xbox League er et initiativ fra Microsoft, og poenget er å avgjøre hvilket spillnettsted i Norden som har de beste Xbox 360-spillerne. Det skal innledningsvis holdes fire nasjonale turneringer i fire spill, og det beste nettstedet i Norge går videre til en nordisk superfinale. Alt foregår via Xbox Live.

I den store finalen mellom Norge, Sverige, Danmark og Finland kan hvert nettsted sende ett lag med fire spillere. Disse skal deretter konkurrere på nytt i samtlige fire spill som er spilt i de innledende nasjonale rundene.

Torsdag 14. desember klokken 18 er det klart for fjerde og avgjørende runde. Da skal det avgjøres hvilket lag som får representere Norge i den nordiske finalen (som avholdes på et hemmelig sted). Denne gangen skal det kjempes i bilspillet Project Gotham Racing 3, og reglene vil være som følger:

  • Løpsmodus: Street Race
  • Bane: Las Vegas: South Strip Loop
  • Baklengs bane: Nei
  • Biltype: Klasse C
  • Girtype: Valgfritt
  • Lysforhold: Dag
  • Antall runder: 3
  • Tvungen førervinkel: Av
  • Kollisjoner: Av

Lagleder rapporterer inn hvilke plasseringer de ulike deltakerne fikk, og alle får poeng deretter. Så blir poengene lagt sammen og de to lagene med mest poeng kommer til finalen senere på kvelden.

Gamer.no ligger foreløpig på tredjeplass sammenlagt (se tabell lenger ned), men har en teoretisk mulighet til å vinne. Vi søker derfor lesere med gode kjøreferdigheter, som kan representere Gamer.no.

Hvis du er en av fire vi leter etter, så sender du en e-post til tor-steinar@gamer.no med informasjon om hvorfor akkurat du bør plukkes ut til å delta på Gamer.no-laget. Oppgi også fullt navn, gamertag og adresse. De spillerne vi mener er best skikket, blir invitert til en privat kvalifiseringsrunde via Xbox Live i løpet av denne uken.

Alle medlemmer av det beste laget etter gruppespillet får en MP3-spiller (Z5) fra Samsung. I den nordiske superfinalen får hvert medlem av vinnerlaget en HD-klar LCD-skjerm fra Samsung (Samsung LE-32R72B), til en verdi av 15 000 kroner. Alle som har representert de ulike nettstedene i runde fire får Gears of War og et Live Vision-kamera fra Microsoft.

Her er stillingen etter de tre første rundene (poeng i parentes):

1. Spillmagasinet (2430)
2. Xbox-Norge.net (2315)
3. Gamer.no (2050)
4. ITAvisen (1985)
5. Catch-Gamer (1840)
6. Gamereactor (570)
7 Spiderman (435)

Siste fra forsiden