Gamer.no viser kampene fra Blast Fall 2022

Samtidig som Håvard «rain» Nygaards FaZe er store favoritter vil Håkon «hallzerk» Fjærli gjøre sin LAN-debut for Complexity.

Håvard «rain» Nygaard er sulten på flere titler med FaZe Clan.
PGL

Det er klart for BLAST Premier Fall 2022. Verdens beste lag stiller til start med blant annet storfavorittene FaZe Clan og Na'Vi. Norge er også representert med Håvard «rain» Nygaard, men denne gang vil mange norske Counter-Strike-fans trekke fokuset på Håkon «hallzerk» Fjærli som gjør sin LAN-debut for Complexity denne helgen.

Gamer.no kommenterer turneringen på Twitch

Gruppespillet vil du kunne se på Gamer.no sin Twitch-kanal som dekkes av Jonas «JoVo» Volle Åkre og SKADE X sin nye trener Halvor «vENdetta» Gulestøl.

Sendingene starter klokken 13:00 i dag og på søndag. I dagens oppgjør får vi servert Complexity mot selveste Na'Vi i gruppe b sin åpningskamp. En tøff debut for den norske AWP-spilleren med andre ord.

LES GSÅ:Vi skal fortsatt klare å skyte fra oss mot de aller fleste

To nordmenn i storform

Håkon «hallzerk» Fjærli har vært i god form individuelt etter overgangen til Complexity
Skjermdump: HLTV.org

Det er vanligvis Nygaard som får oppmerksomhet når vi med norske briller skal følge med på internasjonal Counter-Strike. Men etter Fjærli sin overgang til Complexity har vi to nordmenn i strålende individuell form. Fjærli har åpnet godt med den store grønne rifla og ønsker nok å fortsette trenden også under Blast Premier Fall.

Det kan bli spennende for norske seere å følge med på turneringen med to nordmenn som viser lovende takter. Vår eneste major-vinner i Counter-Strike: Global Offensive har heller ikke dårlige tall å vise til i det siste. Da riktignok mot enda tøffere motstand.

LES OGSÅ:Norsk League of Legends-spiller plukkes opp av topplag

Håvard «rain» Nygaard har også levert gode rating-prestasjoner i det siste, senest mot selveste Na'Vi
Skjermdump: HLTV.org

Blast Premier Fall har en samlet premiepott på hele 1 725 000 kroner som fordeles på alle de tolv påmeldte lagene. Interessant nok får første til tredjeplassen samme premiesum hvis de skulle havne i topp tre. Disse tre får dermed rett i underkant av 270 000 kroner hver.

Siste fra forsiden