Gamescom har startet

Spillmessen i Köln er offisielt åpnet.

I dag braket det løs for alvor i Köln. Først på programmet var en åpningsseremoni utenfor den nordre inngangen. Jeg gikk feil vei, og måtte spasere fra inngang øst til inngang nord. Da først skjønte jeg hvor stort messeområdet virkelig er. Det tok noen minutter, for å si det sånn.

Men minuttene med trasking var fort glemt da Star Wars-stormtropper veltet ut fra dørene og Star Wars-temaet begynte å dundre over høyttalerne.

Etter litt marsjering kom det virkelige høydepunktet flygende fra hustaket – Jango Fett med det som kunne se ut som en jetmotor på ryggen.

Jeg var litt usikker på om jeg skulle holde meg for ørene eller ta bilder, men valgte det siste og får heller leve med litt piping fra ørene i etterkant. Storm Trooperen fløy fra hustaket i en god bue over plassen, og landet på en ganske liten ledig plass midt i begivenhetenes sentrum. Elegant.

Foran meg har jeg en travel dag med mange spennende spill på programmet. Microsoft skal også holde sin pressekonferanse klokken 10. Spillverket kommer tilbake med mer.

Siste fra forsiden