Puzzle Chronicles i februar

Gåteløsning og barbarisme

Neste juvelstokker fra Infinite Interactive er klar for Europa.

Til våren slipper D3Publishing neste Puzzle Quest, men før den tid har utvikler Infinite Interactive en annen gåteløsningsutgivelse for folk som ikke får nok av orker og juvelstokking. Spillet er Puzzle Chronicles, og det er Konami som står for utgivelsen.

Smart ork knuse deg!

I Puzzle Chronicles spiller du en barbar i ørkenimperiet Asharin. Folket ditt har blitt kidnappet av en despotisk fyrste, og som det pliktoppfyllende stammemedlemmet du er drar du selvsagt avsted for å befri dem og banke skurken.

Spillet foregår på samme måte som de andre utgivelsene i Puzzle-serien, og blander rollespill med gåteløsning. I kamp ser du barbaren din og motstanderen øverst på skjermen, mens juveler kommer dalende på nedre del. Ved å plassere juveler med samme farge side ved side går de i oppløsning og aktiverer forskjellige effekter på øvre del av skjermen, som for eksempel et spesialangrep.

Seier belønnes med erfaringspoeng og muligheten til å lære nye spesialangrep. Verdifulle gjenstander kan også finnes eller vinnes for å bedre oddsen i kamp.

Puzzle Chronicles slippes i butikk 18. februar på DS og PSP. En utgivelse på Xbox Live og PlayStation Store kommer noen uker senere. Spillet kommer også på PC en gang i fremtiden.

Siste fra forsiden