Gearbox med Halo 4?

Ryktene svirrer på nettet

Det offisielle Xbox-magasinet i USA vil ha det til at Gearbox jobber med Halo 4 for den neste Xbox-modellen.

I fjor høst ble det klart at Halo-skaper Bungie og Microsoft ville skille lag, blant annet slik at Bungie skulle få større frihet til å lage nye spill.

Skjermbilde fra det kommende Halo Wars.

Dermed begynte man selvsagt å spekulere i hvorvidt Bungie ville lage det neste Halo-spillet, eller om denne jobben ville gå til noen andre. Nå har det dukket opp nye rykter om denne saken, gjennom det amerikanske Xbox-magasinet.

I følge Joystiq tror de nemlig at Gearbox Software (som arbeider med et nytt Brothers in Arms, samt et massivt actionspill som heter Borderlands) er leid inn for å lage Halo 4, og at spillet er under utvikling for Microsofts neste konsoll.

Gearbox har allerede erfaring med Halo-serien, da de stod for PC-versjonen av Halo: Combat Evolved. I tillegg skrøt Gearbox-sjef Randy Pitchford nylig om at studioet jobbet på noe veldig stort på selskapets forum, uten at han ville gå i detaljer.

Med tanke på at Xbox 360 utvilsomt har flere år igjen på markedet, kan det ta lang tid før vi hører noe konkret om et eventuelt «nestegenerasjons» Halo 4. I mellomtiden får vi bare fortsette å spekulere – verken Gearbox eller Microsoft har i skrivende stund kommentert saken.

Siste fra forsiden