Gears of War får utgivelsesdato

Microsoft har kunngjort utgivelsesdatoen for Gears of War, som ser ut til å bli deres viktigste våpen i kampen mot PS3-lanseringen.

Microsoft klarte kanskje ikke å få Halo 3 ferdig til PS3-lanseringen, slik Bill Gates opprinnelig hadde håpet, men det ser ut som de har funnet et godt alternativ. Nå har de nemlig kunngjort at Gears of War skal lanseres 17. november i år, altså omtrent samtidig med at Sonys neste konsoll rulles ut på verdensmarkedet.

Skytespillet Gears of War er ett av de mest grafisk imponerende Xbox 360-spillene som er kunngjort til nå. Spillmiljøene vil være interaktive og ødeleggbare, og i tillegg vil spilleren få mulighet til å skaffe seg dekning ved å for eksempel velte bord og pillarer. I tillegg får vi tilgang på forskjellige kjøretøyer, som seg hør og bør i et spill som dette.

Handlingen foregår på planeten Sera, hvor menneskene er fanget i en blodig krig med en fiende som kalles "The Locusts" (gresshoppene). Fiendens styrker består blant annet av flygende flaggermusaktige vesener, orkeaktige monstre og fotsoldater. I enspillerdelen av Gears of War må du samarbeide med datastyrte lagkamerater, og Epic lover svært avansert kunstig intelligens.

Spillet lanseres i to versjoner; en vanlig utgave i normal boks, og en samlerutgave i metallboks. Sistnevnte kommer med en kunstbok med konseptbilder og illustrasjoner og en bonus-DVD som gir et lite innblikk i utviklingen av dette etterlengtede spillet.

Siste fra forsiden