Gears of War selger stort

Microsoft feirer at de har solgt over én million Gears of War-kopier, samtidig som de har kunngjort en Xbox 360-pakke som inkluderer spillet.

Ubekreftede rykter vil ha det til at Bill Gates, Peter Moore og J Allard allerede har poppet champagnen og startet feiringen, etter at de fant ut at Gamer.no gav Gears of War en tier i omtalen vår. Nå har de fått enda mer å glede seg over, fordi det heftige actionspillet deres har nemlig solgt over én million kopier i løpet av de to første ukene det har vært i salg (på verdensbasis).

Xbox 360 med Gears of War

Dette gjør Gears of War til det raskest-selgende originale Xbox 360-spillet noensinne. I tillegg har det hjulpet dem kraftig i å selge Xbox Live Gold-medlemskaper, og nye registreringer per dag har økt med 50 prosent siden spillet kom ut. Totalt har over 850 000 unike spillere deltatt i over ti millioner spill over nettet (og låst opp syv millioner "achievements").

Microsoft planlegger imidlertid ikke å la Gears of War-suksessen stoppe her. Nå skal spillet nemlig være med å drive Xbox 360-salget i julesesongen, for fra fredag 24. november av vil de selge en pakke med Xbox 360 og Gears of War for 3995 kroner (veil. pris). Om du synes dette høres ut som den perfekte gaven, bør du ikke vente for lenge med å kjøpe, for pakken lanseres i begrenset opplag.

Siste fra forsiden