Gears of War til Kinect?

Skal vi tro ryktene vil det annonseres allerede neste måned.

Det diskuteres flittig rundt hvorvidt Microsofts ambisiøse og nyutgitte Kinect-teknologi har særlig relevanse for kjernespillere, og i vår nylige test av maskineriet etterspurte Øystein noe nytt og spennende som aldri har blitt gjort før.

Et gjentatt punkt for harselas har vært hvordan for eksempel skytespill, unektelig den mest populære konsollsjangeren av dem alle, skal kunne tolkes med den kontrollerfri teknologien. Skal vi tro IGN så har Microsoft tatt på seg den jobben, da de angivelig vil annonsere et Gears of War med Kinect-støtte til neste måned.

Hadde dette blitt det samme uten en spake?

Anledningen skal være den årlige prisutdelingen Spike TV Video Game Awards, som i år avholdes den 11. desember i Los Angeles. Her skal Microsoft visstnok også annonsere en hel rekke andre Kinect-titler.

Det vites ikke om det her er snakk om en helt ny tittel i Gears of War-universet eller om et av de eksisterende spillene vil få Kinect-støtte innsydd. Det som er helt klart er i hvert fall at det ikke er snakk om en annonsering av bevegelseskontrollerinnhold til Gears of War, det har nemlig spillets produsent Cliff Bleszinski avkreftet på Twitter.

Om det er hold i disse ryktene vites ikke, men det vil i så fall kunne være et viktig slag for Kinect-teknologiens posisjon blant mer hardbarka spillere. Gears of War-serien er nemlig en av de aller største konsollseriene der ute.

Siste fra forsiden