Gears of War ute nå

Microsoft har endelig sluppet Gears of War løs på det norske markedet.

Er du en av de mange som har lett rundt etter butikker som har solgt Gears of War denne uken, bare for å få beskjeden om at de ikke har lov til å selge det før den offisielle lanseringsdatoen? Nå kan du endelig spørre etter Gears of War med god samvittighet, for fra i dag av skal spillet være i salg over hele landet.

Microsoft forteller at de forventer å selge over én million Gears of War-kopier på verdensbasis før julesesongen er over, og at det vil sette ny rekord som det raskest-selgende originale spillet for Xbox 360. Spillet har allerede fått svært god kritikk, og seiler opp som en av de heteste titlene Microsofts konsoll har å by på.

- Mottakelsen Gears of War har fått har vært vanvittig. Utviklingen har vært et kjærlighetsarbeid, og vi har virkelig investert alt i denne tittelen. Vi forventer at spillet skal bli enormt, og det er spennende å se at folk er like begeistret for Gears of War som vi er, forteller hoveddesigner Cliff Beszinski fra Epic.

I tillegg til den vanlige versjonen, lanseres spillet også i en samlerutgave (med veiledende pris på 699 kroner). Denne kommer i metallboks, og inkluderer en kunstbok og en bonusplate med "making of"-filmer og mye mer.

Siste fra forsiden