Goat Simulator 3

Geitegalskapen fortsetter i november

Goat Simulator 3, det andre spillet i serien, har fått slippdato.

Goat Simulator 3, oppfølgeren til det helsprø geitespillet fra 2014, har fått slippdato. Utgiver Coffee Stain Publishing kunne torsdag avsløre at lanseringen er satt til 17. november, på PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

Goat Simulator 3.
Coffee Stain Publishing

Spill nummer to i Goat Simulator-serien – som altså går under navnet Goat Simulator 3 – ble først avduket under Summer Game Fest tidligere i sommer, med en trailer som gjorde narr av Dead Island 2.

Kunngjøringen ble møtt med diverse forvirring om hva som hadde skjedd med Goat Simulator 2 – forvirring som utvikler Coffee Stain North ikke har noen planer om å rydde opp i.

– Her i Coffee Stain Publishing ønsket vi å oppklare et par ting og svare på spørsmålet om hvorfor det heter Goat Simulator 3. Dessverre har vi ikke klart å få et skikkelig svar fra vennene våre i Coffee Stain North, skaperne av spillet, som ikke er veldig overraskende ettersom de er en merkelig gjeng.

Goat Simulator ble en liten farsott da det først ble lansert for åtte år siden. I seg selv er det et av spillene som ledet an bølgen av spillkonsepter som er bygget rundt en spøk, noe som til syvende og sist gjør at moroa er konsentrert til den tiden du faktisk synes det hele er morsomt. Det spennende her er det uventede – det å tumle rundt som en geit i verdenen og leke seg med ustabil fysikk.

LES OGSÅ: Bayonetta 3 kommer i oktober – inkluderer filter for å dekke til naken hud »

Siste fra forsiden