Gamescom 2023

Geoff Keighley roer forventningene til årets Gamescom-show

Opening Night Live vil ha fokus på spill som allerede er kunngjort.

The Game Awards

Gamescom, en av verdens største spillmesser, åpner dørene sine neste uke. Som vanlig begynner festlighetene med showet Opening Night Live, men denne gangen blir det visst ikke så mange store avsløringer av nye spill.

I et intervju med VGC sa arrangementssjef Geoff Keighley at fokuset blir på spill vi allerede har sett før og ikke så mye på avsløringer av nye prosjekter.

– Det kommer til å bli et spennende show med nye glimt fra tidligere kunngjorte spill som Alan Wake 2 og Black Myth Wukong. Årets Opening Night Live handler mindre om å avsløre helt nye prosjekter og mer om å gi fans oppdateringer på noen av de største spillene som kommer i løpet av det neste året, sa Keighley.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Ved siden av Alan Wake 2 og Black Myth Wukong skal blant annet Ubisoft vise frem mer fra Assassin's Creed Mirage under showet. Ellers har arrangørene delt lite om hva vi kan forvente, og hvorvidt det blir like stort som fjorårets totimersopplegg med over 35 spill gjenstår å se.

Opening Night Live sparkes i gang klokka 20:00 på tirsdag 22. august, med direktesendinger fra både YouTube og Twitch. Gamescom-messegulvet holder åpent fra 23. til 27. august.

LES OGSÅ: Assassin's Creed Mirage kommer tidligere en ventet »

Siste fra forsiden