Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage-lanseringen flytter en uke frem

Ubisoft melder at spillet er ferdig.

Ubisoft

Assassin's Creed Mirage vil likevel ikke lanseres 12. oktober i år. Ubisoft har nemlig fått fortgang i lanseringsprosessen, og melder at spillet nå kommer en uke tidligere enn planlagt.

Lanseringen blir dermed 5. oktober, på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S.

Via X (tidligere Twitter) skriver utvikleren at spillet har «gone gold». Det betyr at utviklingen i bunn og grunn er ferdig og at alt er klart for å trykke opp fysiske eksemplarer av spillet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Assassin's Creed Mirage ble opprinnelig avduket i fjor høst, etter mange måneder med rykter. Spillet vender tilbake til seriens røtter, med mer fokus på sniking i en opplevelse som blir kortere enn nyere innslag som Odyssey og Valhalla.

Vi tok en kikk på spillet i sommer, og skribent Espen Jansen lot seg imponere.

– I stedet fremstår Assassin's Creed Mirage som en etterlengtet retur til spillestilen fra de første spillene i serien, og særlig kult er det at vi nok en gang skal tilbake til Midtøsten. Settingen har fått et tydelig ansiktsløft siden originalspillet fra 2007, og det hjelper også at snikingen og parkour-elementene ser ut til å fungere langt, langt bedre enn det det gjorde den gang, konkluderte Jansen i sin sniktitt.

LES OGSÅ: Ubisoft har visstnok kansellert oppfølgeren til Immortals Fenyx Rising »

Siste fra forsiden