Assassin's Creed Mirage trailer

Assassin's Creed Mirage slippes i oktober – se ny trailer

Ubisofts neste kapittel i snikmorderserien er betydelig mindre enn de siste innslagene.

Assassin's Creed Mirage slippes 12. oktober til PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S. Informasjonsdrysset kom som en del av en større trailer under PlayStations sommershow onsdag kveld – se traileren over.

Spillet foregår i Bagdad og er satt 20 år før hendelsene i Assassin's Creed Valhalla. Vi spiller som en yngre Basim, som vi sist så i Assassin's Creed Valhalla.

Det nye spillet virker å være mer i tråd med Assassin's Creed-seriens første innslag, med fokus på snikmording i tette gater i en stor by. Mens spillene har blitt mer og mer åpne siden Assassin's Creed Origins i 2017, har serien glitt mer og mer vekk fra disse røttene, men det ser altså ut som om vi nå får et gjensyn med den litt eldre strukturen.

Etter at Mirage slippes, begynner fokuset på det neste steget for Assassin's Creed-serien. Vi vet allerede at planen er å ha en slags fellesplattform til spillserien, kalt Assassin's Creed Infinity. Så langt har to spill blitt annonsert: Assassin's Creed Hexe, som tar for seg blant annet heksebrenning, og Codename Red som tar serien til Japan.

Det forrige spillet i serien tok for seg vikinger, og vi likte det godt.
Les vår anmeldelse av Assassin's Creed Valhalla »

Siste fra forsiden