Ghost Squad til Wii

Segas lyspistolskyter Ghost Squad kommer til Wii. Her foregår handlingen i en verden der terroristene har kontrollen.

Ghost Squad er et arkadespill fra 2004, hvor spillerne måtte bruke lyspistol for å ta knekken på de virtuelle fiendene sine. Nå kommer spillet til Wii, og i den nye versjonen får vi bruke Wii-kontrolleren både som våpen og et verktøy for å uskadeliggjøre bomber og redde gisler. Wii-versjonen lanseres i 2008.

Handlingen foregår i en verden preget av terrorisme. Ghost Squad er en spesialgruppe opprettet av FN, som består av de aller beste soldatene verden har å by på. Denne gruppen sendes verden rundt for å redde gisler og utslette terroristorganisasjoner.

Som vanlig i slike spill beveger du deg fremover i spillomgivelsene "på skinner", men underveis får du mulighet til å velge ulike ruter slik at du kan prøve andre løsninger om du setter deg fast. Spillet kommer med 25 ulike våpen, som maskingevær, pistoler, snikskytterrifler, hagler og armbrøster.

Sega skryter av at vi får en rekke ulike spillmoduser, inkludert arkademodus (som sannsynligvis er en direkte overføring av originalspillet), flerspillermodus, øvelsesmodus og noe de kaller spesialmodus. Spillerne kan også se hvordan de ligger an i forhold til andre spillere verden over, ved hjelp av konsollens onlinemuligheter.

Informasjon om originalversjonen finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden