Ghostbusters gir ikke opp

Spøkelseslynsjerne kommer i nedlastbart format til neste år.

Det gikk kanskje ubemerket hen her på berget, men fjorårets Ghostbusters: The Video Game solgte faktisk over en million eksemplarer på verdensbasis. Det er solide tall for de fleste spill, selv om Ghostbusters-merkevaren - angivelig en av verdens sterkeste - nok gjorde mye av jobben.

Vår mann som tror på spøkelser, Øystein, synes nok likevel det ga mening. Han mente det var et av de bbeste lisensspillene han hadde prøvd.

Ett av få bilder av det nye spillet.

Nå har USA Today hvisket oss i øret at vi nok en gang får gjensyn med spillhelten som kun går under kjælenavnet «Rookie». Til neste år kommer nemlig Ghostbusters: Sanctum of Slime.

I motsetning til fjorårets utgaver vil dette ikke være et klassisk butikkspill, men heller en noe mindre, nedlastbar sak. Spillet vil komme til både PC og Xbox Live Arcade, såvel som PlayStation Network.

Sanctum of Slime skal være et eventyrspill for opptil fire spillere, og man kan både rotte seg sammen i en stor sofa og spille sammen over Internett. Noe av det mest spennende skal være å kverke gigantiske sluttbosser, og det krever kreativ bruk av et omfattende arsenal som blant annet inkluderer den velkjente Ecto-3-bilen fra filmene.

Denne gangen er det den chilenske utvikleren Wanako Studios som tolker den velkjente filmbanden. De har fra før av utviklet Arkadian Warriors og Assault Heroes. I tillegg har de jobbet med flere andre nedlastbare titler, så de burde ha en viss peiling på hva de holder på med.

Ghostbusters: Sanctum of Slime kommer ut våren 2011, til PC, Xbox 360 og PlayStation 3.

Lurer du på hva annet vi har i vente? Ta en titt i vår Spillkalender!

Siste fra forsiden