Ghostbusters The Video Game

Ghostbusters: The Video Game gjenoppstår i ny drakt

Ghostbusters: The Video Game ble lansert i 2009, og nå kommer en ny, oppdatert versjon av spillet. Ghostbusters: The Video Game Remastered slippes til PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og PC senere i år – uten at en dato ennå foreligger.

Spillet blir tilsynelatende kun tilgjengelig via Epic Games-butikken, og det er uvisst om det vil dukket opp på Steam senere. En trailer av nyversjonen ser du øverst i artikkelen.

Den nye versjonen får ny grafisk drakt, først og fremst i form av høyere oppløsning, og spillet er laget av Saber Interactive, som tidligere blant annet har jobbet på Halo: The Master Chief Collection.

YouTube

Ble godt mottatt

Ghostbusters: The Video Game kom først ut i 2009 til PC, PlayStation 2 og 3, Xbox 360, PSP og Wii. Spillet er et actioneventyrspill som byr både på stemmene og visuelle utgaver av hovedrolleinnehaverne Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis og Ernie Hudson.

Spillet fikk faktisk ganske god mottakelse da det kom ut, til å være et spill basert på en populær film, og også her på verket var anmelderen godt fornøyd.

– Ghostbusters er et fabelaktig spill. Det har heftig action der du går løs på alle tenkelige paranormale skapninger, samtidig som du hele tiden blir foret med herlige kommentarer fra den stjernespekka rollelista. Spillet drar deg hele tiden videre, og det er et av de få spillene der du faktisk ler godt mens du spiller, uten at det er en konsekvens av hvor mye blod en fiende produserer når han omsider dør, skrev vår mann.

Les også: Call of Duty: Modern Warfare byr på en fersk start for serien »

Siste fra forsiden